Dags att sälja din bostad?

Börjar det vara dags att sälja din bostad? Det kan vara av olika anledningar som man är på väg till något nytt boende. Familjen kanske har vuxit så den lägenhet man har känns för liten. Det kan också vara så att barnen har vuxit och flugit ut så man är inte i behov av den storleken av lägenhet längre.

Innan ni säljer er lägenhet så kan det finnas en anledning att renovera delar eller hela lägenheten för att få ut så mycket som möjligt vid försäljningen. Något som man kanske inte gjort något åt är badrummet, det kan vara en bra idé att renovera detta innan man säljer. Ni får garanterat tillbaka de pengar ni lagt ut på den renovering och kan säkert öka försäljningspriset med en badrumsrenovering.

Tapetsering kanske man kan lämna till de nya ägarna att fixa om det inte är allt för slitet och omoderna tapeter. Det kan finnas en anledning att gå över med målarpenseln på vissa saker för att det ska se bättre ut. Gör dock ett gott arbete både före och med själva målningen. Att fuska sig genom en renovering är inget som rekommenderas. Det kostar inget extra att vara noggrann med den jobb som utförs.