maklare

Når man bestämt sig för att sälja sin fastighet eller bostadsrätt kan det stora problemet vara att hitta en seriös och kunnig mäklare. Branschen är mycket lukrativ och det händer allt som oftast att oseriösa mäklare dyker upp på marknaden. Om man har otur kan den planerade ekonomiskt lönsamma affären förvandlas till en förlustaffär. Det är många saker att ta hänsyn till när man skriver kontrakt med en köpare av villan eller bostadsrätten och det är oftast lönsamt att söka ordentligt efter en kunnig och seriös mäklare.

Marknaden för köp och försäljning ser mycket olika ut i olika delar av vårt land. Det är helt klart så att en fastighet i Stockholm, Göteborg eller Malmö betingar ett mycket högre pris än en fastighet i Norrlands inland. Det är kanske inte helt lätt att på egen hand kunna bedöma vilket pris man kan få ut för sin fastighet eller bostadsrätt. Många gånger är det mycket lönsamt att komma i kontakt med en duktig mäklare. Det kanske inte alltid handlar om att få ut så mycket som möjligt för fastigheten man säljer, men det kommer att betyda mycket i alla fall. En stor fördel med att anlita mäklare är också att kontrakten blir mycket väl formulerade. Detta betyder att man oftast kommer att kunna undvika att hamna i en del fällor som är vanliga att falla i om man inte är helt säker på hur ett köpeavtal skall formuleras. Det är mycket viktigt att man tänker på alla de delar som ett köp av en fastighet inbegriper. Naturligtvis är det så att man önskar att både köpare och säljare av en fastighet eller bostadsrätt skall kunna känna sig nöjda med affären.

För att den som säljer en fastighet och den som köper en sådan skall kunna komma i kontakt med en duktig och mycket kunnig fastighetsmäklare kommer vi här att lista ett antal seriösa mäklare i Sverige. Man kommer enkelt i kontakt med dessa genom att fylla i vårt kontaktformulär här nedan.